Webcafe.bg ще излъчва на живо рали „Твърдица-Елена”
27-06-2014 15:51

Webcafe.bg ще излъчва на живо рали „Твърдица-Елена”Един от най-големите български интернет портали – webcafe.bg ще излъчи на живо две от отсечките на рали „Твърдица-Елена”, първи кръг от националния рали шампионат.
Така 10-ото юбилейно издание на „Твърдица-Елена” ще стане първото българско състезание, излъчвано едновременно по телевизията и в интернет.
Феновете на моторните спортове ще могат да гледат на webcafe.bg два етапа от състезанието: „Детелината” в събота, 28 юни, който стартира в 19,08 часа и „Елена” в неделя, 29 юни, който стартира в 10,48 ч.
„Радваме се, че голям сайт като webcafe.bg подава ръка на българския автомобилен спорт, тъй като така състезанието ни ще стигне до по-широка аудитория – заяви организаторът на рали „Твърдица-Елена” Злати Златев. – Радвам се, че идеята ни за масирано присъствие на ралито беше подкрепено от компании като Dacia и Dianel, което за нас е важно.
„За преките предавания сме ангажирали за коментатор Георги Иванов, което е гаранция, че зрителите ще получат качествена информация за всичко, което се случва на трасето. Искаме да работим с най-добрите и това е поредната ни крачка в тази посока.”
35 са заявените екипажи за рали „Твърдица-Елена” и открития рали-спринт, който ще се проведе в рамките на състезанието. Официалният старт е утре в 17,30 часа в Твърдица, а след това е и първият етап по улиците на града.
Партньори


Домашен текстил Aglika Национална кабелна телевизия ЕВРОКОМ UnyQ TV Спорт Тото Химически тоалетни, санитарни системи - Екотой - Сервиз ООД Уникомс Трейдинг ООД mobile.bg sportal.bg БНР Евроком Царевец Канал 6 - Телевизията на Сливен Gong.BG Top Sport Nov Sport