Организаторите публикуваха в сайта "План за сигурност"
08-07-2016 09:28

Организаторите публикуваха в сайта "План за сигурност"В сайта вече е публикуван План за сигурност при провеждането на състезанието.

Това е един от най-важните документи за провеждане на състезание в дисциплината рали и за първи път се публикува по начин, по който да стане достояние на всички които се интересуват от този спорт.

Освен превантивно-възпитателна стойност особено за зрители, журналисти и дори състезатели, Планът за сигурност ще има и в голяма степен образователна функция за мнозина, които организират или искат да организират състезания по рали или рали спринт. В него е оказано абсолютно подробно, относно действието на съдии, радиовръзки, медицински екипи, аварийно-спасителни екипи, охранители по трасето при възникнал  инцидент по време на състезанието. Наред с това Планът за сигурност съдържа подробна разстановка  за всяка състезателна отсечка в ралито за всички специални автомобили /Пътна  помощ, Линейка, Аварийно спасителен автомобил и др./, оказано е до метър местоположението на радиовръзките, маршалите и съдиите по етапите.

С това организаторите се надяват , че ще допринесат много за цялостното безопасно потичане на ралито.

Планът за сигурност можете да свалите от тук.Партньори


Домашен текстил Aglika Национална кабелна телевизия ЕВРОКОМ UnyQ TV Спорт Тото Химически тоалетни, санитарни системи - Екотой - Сервиз ООД Уникомс Трейдинг ООД mobile.bg sportal.bg БНР Евроком Царевец Канал 6 - Телевизията на Сливен Gong.BG Top Sport Nov Sport